E Keqe E Kreditit? Ju Ende Mund Të Kualifikoheni Për Një Kartë Krediti!

Si të tregtisë Bitcoin në 100x levave ose diferencë

Ju mund të bëni të holla të mirë me BITMEX?


100Levave ×!! Cryptocurrency FX Llogaria Set Up


Le të përballen me atë: në mënyrë që të blejnë ose të shesin kaq shumë gjëra në të sotme të shoqërisë që ju thjesht duhet të keni një kartë krediti i disponueshëm në mënyrë të plotë e shumë transaksioneve. I sigurt, ju mund të paguajnë të holla për shumë gjëra, por si të përshtatshëm [ose të sigurt] është ajo për të kryer rreth një tufë të faturave? Nëse ju humbisni paratë, ajo është zhdukur përgjithmonë. Jo edhe aq me një kartë krediti si e vogël plastike pajisje mund të jetë e lehtë të zëvendësohet. Çfarë do të bëni nëse ju keni të këqija kredi? Ju jeni bllokuar nga marrjen e një kartë krediti? Për fat të mirë, përgjigja është një oshëtimë asnjë. Ju keni disa opsione që mund t'ju ndihmojë të vendosni një kartë të re krediti në portofolin tuaj, e keqe e kreditit apo jo. E Keqe E Kreditit: Ajo Është e Para ne kemi marrë një vështrim në të aplikuar për një e keqe e kreditit karta e kreditit, le të shqyrtojmë disa gjëra që mund të shkaktojë që ju të keni një të keqe të kreditit: — Pagesat e vonuara në makinën e kredive, qira, hipotekës, faturat, etj. — Faturat mjekësore ju nuk mund të përballojë për të paguar. — Ligjore të gjykimit kundër jush, duke përfshirë: mbështetjen e fëmijëve, padia, etj. — Humbja e punës, big uljen e të ardhurave. Ndonjë nga këto gjëra mund të dëmtojë tuaj të kreditit, duke e bërë atë më të vështirë, por jo e pamundur, për ju që të merrni një kartë krediti. E Keqe E Kreditit Karta Krediti: Çfarë Ofron Janë Qoftë se ju të aplikoni për një e keqe e kreditit karta e kreditit, ju lutem e di se kërkesat e konsumatorit janë të ndryshme se sa për ato kartat për njerëzit me të mirë të kreditit. Ende, një e keqe e kreditit karta e kreditit mund të jetë një ide e mirë për të ju ndihmojë të ndërtuar tuaj të kreditit përsëri deri; ajo nuk do të përmirësohet brenda natës, por ajo mund të përmirësojë tuaj të disiplinuar plan pagese. Këtu janë disa gjëra që ju duhet të dini rreth një e keqe e kreditit karta e kreditit: Tuaj PRILL do të jetë më e lartë. Disa ofrojnë ulët APRs për hyrës shkalla, ndërsa letra të tjera do të ofrojë një normë të ndryshueshme. Të përgjithshme, në PRILL do të jetë më e lartë. Default shkalla. Nëse ju jeni vonuar me pagesat, ju mund të gjeni veten duke paguar një shumë më e lartë shkalla e parazgjedhur. Taksës vjetore. Presin që të paguajnë një të taksës vjetore të lartë si $100 në kartë, më pak në qoftë se ajo është për të siguruar kartelën. Pagesa të tjera. Në varësi të kartës ju zgjidhni, ju mund të ngarkohet një llogari të ngritur tarifa, programi tarifa, taksës vjetore, dhe një participimit. Kur pazar për një e keqe e kreditit karta e kreditit, vetëm të angazhohen për të marrë atë që i përshtatet buxhetit tuaj. Në mes të tarifave të larta PRILL, ju mund të gjeni veten me një kartë që nuk punon me ju. Ende, duke përdorur një e keqe e kreditit karta e kreditit, ju mund të rivendosur tuaj të kreditit në qoftë se ju përdorni kartën dhe të paguajë atë poshtë shpejt dhe në kohë. E Keqe E Kreditit? Ju Ende Mund Të Kualifikoheni Për Një Kartë Krediti!


· Ju lutemi!! Share pagesë!!

|

pjesë


・ Bad Credit? Ju Ende Mund Të Kualifikoheni Për Një Kartë Krediti!

[Link për këtë post (Kodi HTML)][ndjekëse URL]